Waarom paardrijden een geweldig avontuur is

Pony’s worden al geruime tijd als transportmiddel gebruikt. Veel geschiedenis was vastbesloten om de rug van een pony. Je hebt ook de kans om te profiteren van deze levende geschiedenis en je te herinneren aan de ervaring van veeboeren die stieren over velden verdringen, indianen die bizons achtervolgen, ridders steekspelen of gewoon een goede tijd hebben met een pony, aangezien het rijden op een pony een buitengewone ervaring was en is . Hier zijn nog meer redenen waarom ponyrijden een buitengewone ervaring is, zelfs in deze periode van innovatieve vooruitgang.

  1. Ponyrijden is uw visum voor verbluffende gebieden die niet te voet of met een voertuig kunnen worden beoordeeld. Er zijn wat ongetemde levensjam en gestichten waar een pony alleen op kan vertrappen. In de eerste plaats omdat pony’s zo goed als nee afdwingen, waardoor het eco-raamwerk wordt verzwaard. Eerlijk gezegd zijn de lichtere vorderingen van een mens die door verzekerde regenwouden gaan, gevaarlijker dan de hoeven van een pony.
  2. Ponyrijden levert een alternatieve manier van leren op. Er is iets in het bijzonder aan pony’s die de mens betreden. Het is die delicate blik in hun ogen, hun betrouwbaarheid en hun vermogen om het signaal van een rijder te zien en om te bewegen, die gewoon zo boordevol kwaliteit en schoonheid is. Als je met pony’s omgaat, zul je erachter komen hoe je op een van deze verbazingwekkende dieren moet rijden, maar je zult ook ontdekken hoe je op ze moet letten en hoe je ze moet beschouwen. Tijdens mijn rijdagen was het rijden op een pony een ervaring, al snel begreep ik dat de verbinding tussen jou en je paard de beste ervaring van allemaal is. Jij en je pony ervaren beproevingen van trouw, berusting en gemeenschap.
  3. Het is een ongelooflijke actie voor het hele gezin en een ideale beweging om nieuwe metgezellen te ontmoeten en te maken. Ponyrijden ademt zo’n goedgezinde toestand, zelfs in zwaaiende rivaliteit.
  4. Het rijden op een pony is een ongelooflijke ervaring voor zowel jeugdig als jeugdig op het meest fundamentele niveau. Het is een buitengewoon soort activiteit waaraan iedereen kan deelnemen. Paardrijden is een ongelooflijke methode om de egalisatie en de coördinatie te verbeteren. De simpele waarheid om op de pony te blijven terwijl hij draagbaar is, is een test op zich! Deze beweging fixeert de buikspieren, verlengt de schouder- en rugspieren net als de beenspieren. Het groeit pittig redeneren en activeert uw reflexen. Ponyrijden is een fatsoenlijk spel dat nooit stopt met individuele prestaties voor de rijder.
  5. Ponyrijden is een serieus spel en die grootste rivaliteit ben jij. Uw onbehagen en angst voor pony’s, om nog maar te zwijgen van het feit dat u ze met uw voorspoed op een externe ervaring gelooft, is de beste test om te overleven. Je zult angst overwinnen met informatie en ervaren hoe meer je eruit komt en interesse hebt in ritten.

Van de vroegere tijden dat pony’s voornamelijk werden gebruikt als een belangrijk type transport tot aan de huidige tijd en leeftijd waar ponyrijden een ontspannende recreatieve beweging of een serieuze game is, wordt de ervaring die in deze actie schuilt bereikt door de relatie dat structuren tussen mens en monster.